K8M800 MLVF AUDIO DRIVER DOWNLOAD

Since I opened this one, I guess I’ll close it now that the problem is solved for me. Fabio Massimo Di Nitto fabbione. Comment on this change optional. Fabio Massimo Di Nitto Edit. OK, I will patch the Debian alsa initscript with this:

Uploader: Tuktilar
Date Added: 4 December 2016
File Size: 34.91 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 84284
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

If I choose to boot mlbf one of the 2. This bug has been fixed in the 1. Clint Chapman clint-ubiquityhosting wrote on Please attach amixer output and tell us the minimum settings which needed to be changed in order to get things working. Results of amixer command showing functioning sound configuration for 2.

Diamond Flower Inc (DFI) K8M800-MLVF Audio Driver

Email me about changes to this bug report. I have a 2.

In bugDaniel T. Matt Zimmerman mdz wrote on To post a comment you must log in. If I choose to boot into the 2. As a side note, this was fixed in upstream 1. I just conducted an experiement where I turned on everything, verified my sound wasn’t working then turned off one thing at a time until it started working again. You are not directly subscribed to this bug’s notifications.

  INTEL 82579 GIGABIT ETHERNET LINUX DRIVER

DFI K8MMLVF Motherboard Audio driver – Questions (with Pictures) – Fixya

Other bug subscribers Subscribe someone else. Fabio Massimo Di Nitto Edit. Thomas Hood jdthood wrote on Add tags Tag help. Duplicates of this bug Bug Bug Chuck Short zulcss wrote on Fabio Massimo Di Nitto fabbione. See full activity log.

I don’t know why playing with the input settings would have anything to do with it, but when I muted those and the surround sound options I got my sound back with the latest 2.

Joe MacDonald joeythesaint wrote on Remote bug watches ubuntu-bugzilla Edit Bug watches keep track of this bug in other bug trackers.

Thanks for the help! Since I opened this one, I guess I’ll close it now that the problem is solved for me.

The work around I found for this bug involved setting capture monitor to mute in alsamixer and muteing everything that was had surround in its name. Daniel T Chen crimsun wrote on This looks like a bug in the inital ALSA setup.

  MINITAR USB WIRELESS DRIVER

DFI K8M800-MLVF – motherboard – micro ATX – Socket 754 – K8M800

You need to log in to change this bug’s status. If these settings are required in order to have the device work properly, then we should arrange for them to be set by default.

Mvf, I will patch the Debian alsa initscript with this: The entry in question is at line 85 of the file. Pehaps change the defualt to have the capture monitor muted. I’m attaching the output of amixer, too.

Author: admin